Hem Om HPB
 
Om HPB

 

HPBAB Harry Perssons Byggnadsvaror 

Grundades 1910, vi är ett hundraårigt familjeägt företag. Idag är det 3:e och 4:e generationen som driver företaget. Vi är inte enbart ett lager för en massa bra produkter utan vi ser oss också som din samarbetspartner och en problemlösare. Det är en inställning som gör det enklare för oss och dig att välja rätt produkt.

Det är ju ni som slutförbrukare som använder produkterna som skall ställa krav på att de håller för en problemfri drift som möjligt, vår uppgift är att se till att de finns tillgängliga här. Kvalitet är när kunden kommer tillbaka, inte produkten.

 

Ett företag som ni skall kunna lite på

Många företag försöker övergläsna varandra och visa att de är bäst, vi försöker bara vara bra och på ett bra sätt. Att vara bäst innebär i många fall platt fall, när det visat sig vara lite tunt. Vi är de vi är och vi gör det vi gör och försöker göra det så att kunden blir nöjd, varken mer eller mindre.

Som bevis på att det fungerar är väl att sedan Soliditet började med sin kreditrating så var vi ett att de första företagen som fick diplom med Trippel-A 31 mars 1995. Detta har sedan följts av Trippel-A rating och en massa diplom fram till 2001. Men generationsväxlingar och annat utom vår kontroll har gjort att det sedan blivit mer sporadiskt med AAA diplom. Men sedan 2008 (åter AAA-rating, fast det kom inget diplom) är vi åter ett företag med Trippel-A rating och nya diplom. Du skall helt enkelt kunna lita på oss.                                              

Trippel-A

 

Samarbetspartner 

Rollen som samarbetspartner skapar förtroende och en insikt i våra respektive verksamheter. Tillsammans bygger vi upp ett fungerande sortiment som ni skall kuna lita på, det är mångt i mycket våra kunder som skapat det vi har i lager. Detta ökar ytterligarre möjligheten att ge dig bästa möjliga service och skapa en positiv förutsättning för att vi tillsammans skall lösa problemen.

 

Välfyllt lager 

Våra kunder tycks uppskatta vår lite mer gammaldags attityd, som innebär 5000 m² välfyllda lager. Men produkterna är ändå up-to-date, vi har bara lite fler av dem.
Kort sagt: Du kan få nästan allt från oss. För oss är nästan inget omöjligt.

 

Stora resurser 

Vi är ett litet företag med stora resurser och har ett stort kunnande inom många områden. Under åren är det otaliga personer och företag vi hjälp till en bra och fungerande lösning. Idag är tid betydligt viktigare än någonsin, det måste helt enkelt fungera annars blir det för dyrt. En kvalitetsvara blir oftast billigare i längden - totalkostnaden blir alltså lägre.

Prova oss och ni kommer inte att bli besvikna.

 

Senast uppdaterad 2011-01-17 10:45
 
Annons
Copyright © 2017 HPB. Alla rättigheter reserverade.
Joomla! är en fri programvara publicerad under GNU/GPL Licens.